Bekijk de mogelijkheden voor een hypotheek van Rabobank

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij het kopen van een huis aan de Ljurk? Rabobank helpt u graag. Maak een afspraak voor een gratis oriƫntatiegesprek. Als u eerst het Rabobank Hypotheekdossier invult, kunnen we u zo goed mogelijk helpen.

Nieuwbouw: een ander financieel traject
Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland heeft een projectteam voor het nieuwbouwproject ‘De Ljurk’ opgesteld, waar u met uw financiële vragen rond dit project terecht kunt. Onze adviseurs kennen het project goed en hebben korte lijnen met de makelaar en de projectontwikkelaar. Zij begeleiden u van het eerste gesprek tot de overdracht van uw nieuwe (t)huis.

Online oriëntatie of kom langs
U kunt vrijblijvend bij ons langskomen om voor te laten rekenen wat u kunt lenen. Dit oriëntatiegesprek is kosteloos. Maar u kunt zich ook online oriënteren via het Rabobank Hypotheekdossier. Via deze tool berekent u eenvoudig zelf hoeveel u kunt lenen en wat u daarvoor per maand betaalt.

Persoonlijk advies
Het is belangrijk dat u geen zorgen heeft rondom de betaalbaarheid van uw woonlasten. Niet nu, maar ook niet later als de situatie mogelijk verandert door bijvoorbeeld de komst van kinderen, het verliezen van een baan of wanneer u wilt stoppen met werken. We kijken daarom in een adviesgesprek verder dan dit moment. Voor dit adviesgesprek brengen we kosten in rekening.

Neem gerust contact op
Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak dan een afspraak via telefoonnummer (058) 244 55 66 of mail FinancieelAdvies.lnwf@rabobank.nl voor een vrijblijvend eerste oriëntatiegesprek. U kunt alvast een online een berekening maken in het Rabobank Hypotheekdossier: http://rabobank.nl/hypotheekdossier.

Voorwaarden, tarieven en meer informatie
Kijk voor de voorwaarden, de actuele hypotheekrente en meer informatie op http://rabobank.nl/hypotheken.