Verkoopproces

 • Stap 1. Vanaf nu > Aanmelden voor De Ljurk

  Heb je interesse om te wonen in het project De Ljurk te Leeuwarden? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project. Ook heb je nu de mogelijkheid om alvast jouw voorkeur voor een bouwnummer aan te geven. 

  Na je aanmelding ontvangt je van ons een bevestigingsmail en kunt je in je account inloggen. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. 8 februari 2020 > Start Verkoop

  8 februari 2020 starten wij met de verkoop van de halfvrijstaande woningen aan de Ljurk. De start verkoop vindt plaats op de bouwlocatie (Straatnaam; De Ljurk wijk; De Klamp te Leeuwarden) tussen 11:00 en 13:00 uur.

  Er staat dan een heel team voor je klaar om je van verkoopinformatie te voorzien en om vragen te beantwoorden. Naast de aannemer en de ontwikkelaar zijn adviseurs van de Rabobank en makelaars van Makelaardij Hoekstra aanwezig. Je kunt dan ook terecht voor vragen over de woningen, het verkoopproces, financieringen en de eventuele verkoop van je eigen woning.

 • Stap 3. tot maandag 17 februari 12:00 > Inschrijven is mogelijk

  De inschrijving voor De Ljurk vindt volledig digitaal plaats.

  Vanaf het moment dat met de verkoop wordt gestart kun je je daadwerkelijk inschrijven voor je favoriete bouwnummer. Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd op het moment dat wordt gestart met de verkoop en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Vanaf dit moment kun je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijven.

  Wat doen we met je gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar je inkomen. De hoogte van het inkomen is niet bepalend voor toewijzing. We willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien gewenst kunnen je gegevens direct verwijderd worden na inschrijving. Je hoeft hiervoor alleen maar een mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl.

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  De inschrijfperiode is tot 17 februari 2020 - 12.00 uur. In deze periode kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing. Heb je geen bevestiging ontvangen, dan ben je niet ingeschreven.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt en je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. 18 februari 2020 > Toewijzing woningen

  Op 18 februari 2020 worden de woningen toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is je favoriete woning aan je toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf dit moment heb je een optie op een woning. Een optie is ongeveer 2 weken geldig. Is je favoriete woning niet aan je toegewezen, dan krijg je daar later in de week een e-mail of word je gebeld en kom je op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog een woning toegewezen krijgen.

(strEEf) planning

Heden

SITUATIEKAART LIVE
Bouwnummer voorkeur

8 FEB. 2020

VERKOOP GESTART
Inschrijven mogelijk

17 FEB. 2020

SLUITING INSCHRIJVING
Toewijzing + afspraak makelaar

MAART. 2020

VERKOOP WONINGEN
Contract tekenen

ZOMER. 2020

START BOUW
Onder voorbehoud